wp06992c2e.png
wp527ee54a.png
wp08c5d05a.png
wp4453e810_0f.jpg
wpa4bc2e95_0f.jpg
wpdab37fb6.png
wp07d6e418.png
wp20b54f7e.png
Waar haalt u snel goed en gekwalificeerd personeel vandaan?
In de horeca is hier een steeds groter tekort in.
Met mijn ervaring van meer dan 25 jaar in de horeca (op
de meest uiteenlopende niveaus) weet ik wat het is als
er een personeels tekort is tijdens drukke periodes, zoals ziekte  
verzuim of om andere redenen.

Ik kan u ook helpen bij:
* Het adviseren en opstellen van een HACCP plan.
* Menukaart advies
* Bij het maken van een schoonmaak plan
* Bedienend en keuken personeel begeleiden

Ik wil u daar graag bij helpen, mocht het zo zijn dat u mij
wilt inhuren of meer informatie wil, neemt u dan contact
met mij op.

Tarief:

Het uurloon bedraagt  € 32,50  per uur (ex BTW) en
moet minimaal uit 5 aaneengesloten uren bestaan.